Extra asbest klussen ontvangen?

Met asbest leads regelt u dat. Probeer het gratis.

Asbest leads ontvangen?

Heeft u een bedrijf in asbestsanering en bent u op zoek naar extra klanten? Door van ons asbest leads te kopen, wordt acquisitie heel gemakkelijk. Op deze pagina leest u alles van onze service: hoe het werkt en welke mogelijkheden er zijn. Het grootste voordeel van onze service: u betaalt een vaste prijs per lead en alleen voor de asbest leads die u ontvangt.

Wilt u kwalitatieve asbest leads ontvangen?

Neem dan vandaag nog contact met ons op en u hoort snel van ons.

Asbest leads, wat zijn dat?

Wat zijn asbest leads? Een lead is een aanvraag voor het laten uitvoeren van asbestwerkzaamheden door bijvoorbeeld een asbestverwijderaar of asbest controleur. Deze potentiële klant heeft op één van onze websites een aanvraag gedaan en toont daarmee interesse in asbestwerkzaamheden. U neemt daarna zelf contact op met deze klant en u doet een aantrekkelijk aanbod om de klus binnen te halen.

Wilt u bij ons leads inkopen? Dan loopt u geen enkel risico. U betaalt namelijk een vaste prijs per lead en alleen voor de asbest leads die u ontvangt. Ook is het in sommige gevallen mogelijk om leads te reclameren, u hoeft ze dan niet te betalen.

Hoe werkt het kopen van asbest leads?

Er zijn twee mogelijkheden om asbest leads te kopen: op basis van vergelijken of op exclusieve basis.

Leads op basis van vergelijken betekent dat de asbest leads niet alleen naar u, maar ook naar andere asbestbedrijven in de buurt worden verstuurd. U doet vervolgens een aantrekkelijk aanbod om de klant aan uw bedrijf te binden en uw omzet te verhogen.

Wanneer u als asbestdeskundige kiest voor asbest leads op exclusieve basis, worden de klantaanvragen enkel naar u verstuurd. Er is dus geen sprake van concurrentie op de aanvraag, zodat u een grote kans heeft om de klus binnen te halen.

Voordelen van onze werkwijze

Wat zijn de belangrijkste voordelen van onze asbest leadservice?

  • Wij zijn gespecialiseerd in leadgeneratie en zorgen ervoor dat onze websites goed vindbaar zijn in Google. U hoeft verder niets te investeren in marketing.
  • U betaalt per lead en een vaste prijs per lead. U loopt dus geen enkel risico en het rendement van uw investering is gemakkelijk te berekenen.
  • U bepaalt zelf voor welke regio u leads wilt ontvangen en voor welke klussen.
  • Ook leadservice op exclusieve basis is mogelijk.
  • Toch een verkeerde klantaanvraag ontvangen? Leads reclameren is bij ons ook mogelijk.

Wilt u extra klanten ontvangen?

Koop asbest leads en ontvang extra klanten. Probeer het gratis.

asbest leads kopen

Asbestklussen: van opsporen tot verwijderen

Wanneer je via onze leadservice nieuwe klanten wilt werven, bepaal je van tevoren eerst wat voor leads je wilt ontvangen. Voor welke asbestklussen kunt u leads aanvragen?

  • Asbestinventarisatie
  • Asbestverwijdering
  • Asbestsanering van asbestdaken, vloerbedekking, schoorstenen of dakbeschot.

De kwaliteit van onze asbest leads wordt gewaarborgd door ons service center. Daar worden alle leads eerst handmatig gefilterd, voordat ze aan u worden doorgestuurd. Zit er toch een verkeerde lead tussen? Dan kunt u deze altijd reclameren.

Alleen opdrachten uit eigen regio

U wilt natuurlijk ook alleen potentiële klanten werven die een klus in uw werkgebied willen laten uitvoeren. Daarom geeft u bij ons duidelijk aan wat uw werkgebied is.

Wanneer wij leads genereren, sturen we enkel de aanvragen door die in het door u aangegeven werkgebied liggen. Zo weet u altijd zeker dat u de klus kunt aannemen.

Probeer gratis onze service uit!

Moet u nu te veel tijd en geld investeren om klanten te werven? Wilt u graag op een gemakkelijke manier meer omzet maken met uw asbestbedrijf? Door te kiezen voor onze leadservice worden de klanten snel voor u gevonden.

U loopt geen enkel risico: u betaalt namelijk alleen voor de aanvragen die u ontvangt. Dankzij ons servicecenter zijn alle leads van hoge kwaliteit en ook leads op exclusieve basis is mogelijk.

Probeer onze asbest leadservice gratis uit!

Wij nemen snel contact met u op en u ontvangt gratis 5 offerteaanvragen om onze service uit te proberen!