asbest offertes

Gratis asbest offertes vergelijken

Zoekt u een asbestspecialist voor een asbestinventarisatie? Of bent u op zoek naar een erkend vakman die u kan ondersteunen bij het verwijderen van asbestplaten van uw schuur of woonhuis? Dan zit u bij ons op de juiste plek. Doordat wij samenwerken met meerdere experts uit de regio, vindt u bij ons altijd een vakman die aan uw eisen voldoet.

Start gratis offerteaanvraag.

Wij zorgen ervoor dat u spoedig een aantal (max. 6) gratis en vrijblijvende offertes krijgt toegestuurd, die u vervolgens zelf met elkaar kunt vergelijken. Wij garanderen dat u bij ons altijd profiteert van een snelle en vakkundige hulp, tegen een aantrekkelijke prijs.

Voor bedrijven en particulieren

Asbest laten verwijderen is mogelijk voor zakelijke klanten en particulieren. Afhankelijk van de ernst van het probleem, de bereikbaarheid van de asbestisolatie of -platen, en enkele andere voorwaarden is het voor een particulier soms mogelijk om van de overheid toestemming te krijgen om zelf het verwijderen en afvoeren van de asbest te regelen. Niet-particulieren moeten hiervoor altijd een erkend bedrijf inzetten, zij zullen dan ook meestal een sloopvergunning van de gemeente krijgen. De kosten voor het verwijderen van asbestplaten liggen relatief hoog, door de diverse vereiste vergunningen en de werkdruk van de asbestbedrijven.

  Gratis offertes vergelijken

  U ontvangt maximaal 6 gratis en vrijblijvende offertes.

  Soort opdracht (*)
  Type object (*)
  Eigendom? (*)
  Plaats asbest (*)


  Gratis – Vrijblijvend

  Besparen op de kosten van de inventarisatie of verwijdering?

  Vergelijk gratis offertes en bespaar zo tot wel 40% op de totaalprijs!

  Gratis offertes aanvragen
  asbestinventarisatie

  Wetgeving en subsidie

  De Nederlandse overheid wilde vanaf 2024 alle loshangende asbest en asbestdaken verbieden, maar voorlopig gaat dit asbestverbod niet meer door. Wanneer asbest wel verboden gaat worden is op dit moment niet duidelijk. De regels op het gebied van asbestinventarisatie en asbestsanering liggen sindsdien vast in de bouwbesluiten van 2012 en 2015. Zo moet u bijvoorbeeld een rapport laten opstellen over de gevaren, en is het verstandig om een sloopvergunning aan te vragen bij de gemeente. Voor het verwijderen van asbestproducten is er op het moment op verschillende manieren subsidie mogelijk. Zo bestaat er de subsidieregeling verwijderen asbestdaken voor zowel particulieren als bedrijven.

  asbestsanering

  Gratis offertes vergelijken

  Heeft u een vraag over de noodzaak voor een asbestinventarisatie? Wilt u meer weten over de subsidiemogelijkheden en de vermindering in kosten die het oplevert? Of bent u benieuwd naar de verschillen tussen de asbestbedrijven uit de regio? Vraag dan gratis en zonder verplichting offertes aan. Geef hierop aan waar u precies hulp bij nodig heeft, en of het om een particulier of bedrijfspand gaat. Wij zetten uw vraag vervolgens door naar maximaal 6 professionals uit de buurt, die u allen een vrijblijvende offerte toesturen. Vergelijk deze zelf op basis van prijs en aanbod, en kies zo voor de specialist die bij u aansluit.